Qiddie

Voor de kamer van mijn zoontje was ik op zoek naar kinderbehang. Ik zocht zachte sprekende kleuren en een mooie print. Maar in elk winkels zat ik hetzelfde, stripfiguren, camouflageprint, harde schreeuwerige kleuren en hysterische prints. Niet wat ik zocht dus. We hebben nog overwogen om de muur dan maar gewoon te verven maar dat vind ik toch wat saai.

Kinderbehang

Kinderbehang van het Franse merk Lilipinso

Daarom besloot ik om online verder te zoeken. Hoewel ik dat in eerste instantie er lastig vond omdat je toch moet afgaan op een foto en het niet zelf kunt zien en voelen. Via Pinterest kwam ik uiteindelijk terecht bij het Franse merk Lilipinso. Dit merk werkt samen met teams van internationale designers waardoor je verschillende invloeden terug ziet. Niet alleen op het gebied van kinderbehang maar ook muurstickers, posters en kleden. Je kunt de hele kinder- of babykamer stylen met dit mooie merk. Ik was meteen verliefd op de behangetjes van Lilipinso. Ik wilde alleen geen behang uit het buitenland kopen, de verzendkosten zijn dan namelijk erg hoog als je een paar rollen nodig hebt.

Lillipinso

Online te koop bij qiddie.com

Gelukkig vond ik ook al snel een Nederlandse website waar dit merk kinderbehang te koop is. Qiddie.com. Een webshop maar met een fysieke winkel in de buurt van Nijmegen. Ze hebben een groot assortiment aan kinderbehang en accessoires. Nu had ik eindelijk mijn adres gevonden maar nu was het nog steeds lastig. Dit keer om een keuze te maken uit al dat moois. Gelukkig heeft mijn zoontje zelf ook een duidelijke mening dus we kwamen al snel tot een goede keuze. Mijn bestelling werd snel en keurig verpakt bezorgd. Ik ben zeer tevreden over deze webshop. Naast aankleding voor de baby- en kinderkamer hebben ze ook heel veel speelgoed van mooie duurzame merken zoals Janod. Ideaal voor een verjaardag of andere festiviteiten.