Een aluminium T profiel, ook wel alu T-stuk en/of T-strip genoemd, bestelt u eenvoudig online – voor de beste prijs – bij ALUMINIUMvakman.nl; De online aluminium profielen specialist! Met een gerichte collectie (gelijkzijdige) T profielen van brut / onbehandeld aluminium is de kans groot dat u de juiste afmeting vindt. Wij hebben namelijk de meest gebruikte T-profiel afmetingen opgenomen in onze online collectie. Al deze T profielen leveren wij in de door u gewenste lengte – van 10 cm tot 600 cm – op maat. In onze eigen zagerij zorgen wij voor een aluminium T profiel op maat, voor de beste prijs & snel bij u thuis afgeleverd!

Een aluminium T profiel bij ALUMINIUMvakman.nl: Eenvoudig en voordelig online te bestellen, in een lengte op maat uiteraard! Met een gerichte collectie T-profielen van brut aluminium, online te bestellen van 10 cm tot en met 600 cm op maat, is de kans groot dat u bij ons slaagt! Op deze pagina vindt u onze volledige collectie ALU T-profielen, weergegeven – op het gebied van afmeting – van klein naar groot. Uiteraard kunt u ook gericht gebruik maken van onze filterfunctie om snel een gerichte productcollectie in beeld te brengen.

Klik door naar het gewenste aluminium T-profiel, bul de gewenste lengte in (in cm bij STAP 1) en klik op de groene button ‘bereken’. Vervolgens wordt de exacte prijs van uw T-profiel op maat direct berekend en vertoond. Voeg de alu T-profiel(en) toe aan uw winkelmandje, controleer uw bestelling en reken eenvoudig & veilig uw bestelling af in onze https betaalomgeving (beveiligd). U ontvangt direct een bevestiging (incl. factuur) per e-mail en 1 van onze medewerker zorgt ervoor dat u op korte termijn informatie ontvangt over de beoogde leverdatum.

Voor onze uitgebreide collectie aluminium profielen, plus uitgebreide productinformatie, verwijzen wij u graag door naar onze website!