tv meubels

Bij het kopen van een tv meubel van 3 meter verwacht je natuurlijk de beste kwaliteit, in de webshop van tv-meubels.nl vind je uitstekende meubels van hoge kwaliteit. De meubels voldoen precies aan de verwachting die je ervan mag hebben, mooie materialen, mooi gemaakt en er is gebruik gemaakt van het beste beslag wat er is. Tijdens het televisie kijken ziet iedereen het meubel, het is daarom niet gek dat er hoge eisen worden gesteld aan het meubel. Zoek een meubel wat past bij de rest van je meubels, of misschien pas je de andere meubels wel aan. 

tv meubels

Gewenste kleur van een meubel

Natuurlijk is het leuk als een tv meubel van 3 meter tussen de andere meubels in je interieur past, de meubels in de webshop zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook het formaat van drie meter zit je niet direct aan vast, heb je een ander formaat nodig dan is dit ook mogelijk. Zelfs wanneer je een perfect op maat gemaakt meubel wilt, kun je dit laten maken in de webshop van tv-meubels.nl. Maar ook de gewenste indeling, open vakken of vakken afgesloten met een deurtje op klep is mogelijk. 

Verschillende series waaruit je kunt kiezen

Gelukkig vindt niet iedereen hetzelfde mooi en leuk, daarom zijn er verschillende soorten van een tv meubel van 3 meter. De excellent serie is een luxe en betaalbaar meubel voor je televisie, de klep is signaal doorlaten. Dit wil zeggen dat je de klep niet open hoeft te doen, om een apparaat op afstand te bedienen. Het signaal gaat ook door de klep heen, ideaal als je verschillende apparaten op afstandsbediening hebt. Maar de afwerking van deze serie is ook erg mooi, het is naadloos en alle hoeken zijn in dubbel verstek uitgevoerd. De drie valkleppen zijn voorzien van gasgeveerde uitzetijzers.