financieel adviseur NHP

Bij financiële diensten heb je vaak een adviseur nodig, vaak wordt er gesproken in termen waarvan je niet op de hoogte bent. Ook de kleine lettertjes in de voorwaarden worden nog wel eens vergeten, een financieel adviseur NHP wijst je wel op de toch wel belangrijke punten in de algemene voorwaarden van bijvoorbeeld een hypotheek of een verzekering. Maar ook voor het afsluiten, of informatie voor een hypotheek ben je aan het goede adres bij een adviseur. Bij NHP.nl wordt je op afstand geholpen door een ervaren adviseur, hij verdiept zich in jouw specifieke situatie. 

Voordelen van een adviseur op afstand

Het tijdperk dat er alleen een adviseur bij je thuis kwam, of je naar een financieel kantoor kon gaan is definitief voorbij. Steeds vaker kun je via internet van verschillende diensten gebruik maken, zo ook van een financieel adviseur NHP. Op afstand betekent niet dat de adviseur afstandelijk is, sterker nog de adviseur verdiept zich goed in je situatie en mogelijkheden. Omdat je een vaste adviseur krijgt heb je altijd iemand die weet van je situatie, dit voorkomt dat je de hele situatie keer op keer uit moet leggen en scheelt ook een hoop tijd.

financieel adviseur NHP

Per chat en telefoon bereikbaar als het jou uitkomt

Je bent de hele week druk aan het werk, soms schiet er dan wel eens iets doorheen. Op zaterdag wanneer het rustiger is kom je er ineens op, de meeste financiële instellingen zijn dan gesloten, bij NHP.nl kun je gewoon met een adviseur bellen of chatten zes dagen in de week. Ook bij andere vragen staat een financieel adviseur NHP voor je klaar om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Vragen voor zowel een hypotheek, als verzekeringen kunnen worden gesteld op de website van NHP aan de deskundige adviseur.