Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf die is gespecialiseerd in verschillende soorten beton, inclusief Prefab Sierbeton. Prefab beton wordt veel verwerkt in gebouwen. Het is een stevig materiaal dat wel tegen een stootje kan. Prefab Sierbeton is onder meer duurzaam,  waardevast, brandwerend en nog veel meer. Sierbetononline.nl heeft al 15 jaar ervaring in het voorzien van klanten op het gebied van beton. Klanten zijn altijd zeer tevreden na een aankoop. 94% van al onze klanten beveelt ons zelfs aan andere mensen!

Eigen ervaring

Ik was op bezoek naar Prefab Sierbeton van een goede kwaliteit en een lage prijs na een aanbeveling van een collega kwam ik uit op het bedrijf Sierbetononline.nl, zij hebben een groot aanbod en ik kon online via de website alles zelf ontwerpen en de maten verstellen. Dit werkt allemaal erg praktisch. Er kwamen ook geen overige kosten bij. Nadat ik het kreeg thuisbezorgd was ik zeer tevreden over mijn bestelling. Ik heb er zeker geen spijt van en beveelt dit bedrijf zeker aan bij andere mensen!

Vragen & contact over Prefab Sierbeton

Kunt u uw wensen niet volledig kwijt of heeft u vragen over de verschillende kleuren of over een bestelling? Wees dan niet bang en neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via onze klantenservice op 085 303 8844. Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 8 tot 22 uur en op zaterdagen van 8 tot 18 uur. U kunt ons ook mailen op info@sierbetonline.nl of vul een contactformulier in!