Bestel jij binnenkort Solid Surface waskommen op Sanitair33.nl? Solid Surface waskommen voor de beste prijs bij Sanitair33.nl. Naast de scherpste prijs, worden ook de beste kwaliteit aangeboden. Zo levert Sanitair33 alleen A-kwaliteit solid surface waskommen aan van merken zoals Stone Art en Best-Design. Bekijk snel de verschillende vormen, kleuren en stijlen van het aanbod van de waskommen, en bestel snel online. Je kunt ook de showroom bezoeken waar verschillende sanitair artikelen staan tentoongesteld. Wij raden je zeker aan om het aanbod te bekijken. Naast de uitstekende waskommen voor een scherpe prijs, is de service ook uitstekend en zijn de showroom medewerkers erg behulpzaam. Hoe ga jij bestellen bij Sanitair33?

Sanitair33

Solid Surface is thermisch hervormbaar, daarom is het zo dat je solid surface sanitair in de fraaiste ontwerpen zult vinden. Ben je een beetje handig? Dan kun je het solid surface zelf vervormen. Daarnaast is Solid surface erg hygiënisch, voedselresten trekken er niet in. Raakt Solid Surface beschadigd? Dan is het eenvoudig te repareren.  Solid Surface is 100% homogeen. Wil jij solid surface ergens anders dan in de badkamer toepassen? Dan is dat ook mogelijk. Zo kun je kiezen voor een solid surface eettafel of een solid surface bureau. Met solid surface zijn er allerlei creaties te maken!

 

De naam solid surface is bedacht vanwege het materiaal en betekent ook letterlijk ‘solide oppervlakte’ in het Nederlands. Solid Surface heeft geen poriën en is daarom erg hygiënisch. Dankzij de laatste eigenschap vindt je het materiaal ook veel op kantoren als werkbalies. Solid surface is bestendig tegen vocht, hitte en koud, maar let wel op dat een gloeiende hete pan inbranden zou veroorzaken. Twijfel je of solid surface geschikt is voor jou? Wij raden het aan om het eerst in het echt bekijken. Ga naar showrooms en je zult meteen overtuigd raken van de kwaliteit van solid surface.