tuinkamers

Het idee dat tuinkamers meer ruimte geven klopt. Nooit geweten dat ik ooit zelf de eigenaar van zo een ruimte zal worden. Gelukkig kan ik daar nu anders over praten en kan ik het iedereen aanraden. Dankzij deze extra ruimte aan huis, kan ik mij regelmatig even terugtrekken uit een zeer druk gezin. Wij hebben namelijk drie kinderen die ieder op zijn tijd de aandacht wilt hebben. Natuurlijk krijgen zij die ook, maar soms wil ik even met een boek rustig kunnen zitten om te lezen. Vanaf het moment dat wij deze glazen overkapping hebben plaatsen, kan ik regelmatig dit moment pakken. Want als mijn man thuis is, kan ik mij even heerlijk terug trekken in mijn eigen kamer.

tuinkamers

Mooie tuinkamers te koop

Onze aankoop is zeker de juiste geweest en dat hadden wij veel en veel eerder moeten doen. Vanaf het moment dat Voorberg Zonwering & Buitenleven deze heeft geplaatst heb ik eindelijk de rust kunnen vinden, waar ik al jaren naar op zoek was. Regelmatig ben ik dan ook in deze ruimte te vinden. Het leuke hieraan is, dat het net lijkt dat je buiten zit. De ramen zorgen ervoor dat de ervaring hetzelfde lijkt, dan wanneer je in de tuin zit. Alleen is het nu een stuk warmer dan in de tuin zelf. Deze ruimte hebben wij gezellig aangekleed met een heerlijke lounge set. Het is zelfs mogelijk om deze helemaal af te sluiten met gordijnen. Vooral in de zomer fijn, wanneer de zon erop staat.