badkamer

Het is vast niet de eerste keer dat je over mobiele toiletten hoort. Die kom je op elk festival en op elk evenement tegen. Een mobiel toilet huren kan je ook gewoon thuis doen. Ga je echter de badkamer verbouwen, dan kan je zelfs het nodige hebben aan een mobiele douchecabine kopen. Wanneer je die in huis haalt, dan heb je een tijdelijke mogelijkheid om te douchen die je kan plaatsen waar je maar wil en ook weer kan weg halen. Zo heb je de ideale oplossing wanneer je thuis niet kan douchen.

Waarom een douchecabine aanschaffen?

Een toilet is misschien wel een echte basisbehoefte voor je. Waarom kijk je dan niet op dezelfde manier naar een mobiele douchecabine? Het is toch wel heel fijn wanneer je gewoon kan blijven douchen tijdens een verbouwing van je badkamer. De douchecabine kan bovendien gewoon binnen staan, maar je kan hem ook buiten in de tuin zetten. Zo heb je dus veel mogelijkheden. Een douchecabine is bovendien niet koud. Het wordt gewoon voorzien van warm water. Dit kan door bijvoorbeeld een geiser of boiler te koppelen. Ook is het fijn om te weten dat je warm water uit de kraan zou kunnen tappen. Zo heb je altijd een oplossing.

Wat moet je verder weten over de douchecabine?

Met een mobiele douchecabine kan je gewoon lekker thuis blijven douchen. Je hoeft dus niet steeds bij buren of kennissen aan te kloppen. De mobiele cabine kan bovendien zo lang blijven staan als nodig is. Of dit nu een paar dagen of enkele maanden is, maakt geen verschil. Bovendien zal je er ook al snel aan wennen om hierin te douchen. Het fijne is dat je veel mogelijkheden hebt. Zo zijn er cabines met gordijnen, maar ook cabines met deuren. Je kan dus ook gewoon je eigen wensen aanspreken. Het kan wel slim zijn om voor deuren te kiezen wanneer je de cabine buiten plaatst. Wat ook goed is om te weten, is dat er speciale zorgdouches bestaan. Deze hebben een lagere opstap, meer ruimte, een ondergrond van antislipmateriaal en handgrepen. Zo blijf je veilig.